10 de febrer del 2010

ERC de Tortosa critica CiU per la llei de vegueries

El portaveu de la secció local d'ERC a Tortosa, Josep Felip Monclús, va criticar ahir la «falta de projecte territorial» de CiU, i va afirmar que és «un insult» per a l'Ebre que Felip Puig haja afirmat que les noves vegueries no són una prioritat. «El senyor Puig és un reincident en aquest actitud, i cal recordar el seu paper de màxim defensor del transvasament de l'Ebre fa pocs anys», va assenyalar Monclús, que va acusar CiU de voler sacrificar la vegueria de les Terres de l'Ebre per interessos electorals. D'altra banda, el president del PP tortosí, Pau Fernández, va reivindicar que Tortosa siga la capital de la vegueria de l'Ebre, tot i que va precisar que hauria de fusionar la Delegació de la Generalitat, els consells comarcals i la Diputació.



Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 10-02-2010 Pàgina 9


Més informació:
-[Nota de premsa] Monclús denuncia que la posició de Felip Puig contra la vegueria de l'Ebre és equivalent a la que va defensar amb el PHN
-[Nota de premsa] El Partit Popular reclama per Tortosa la capitalitat de la vegueria de Terres de l’Ebre

8 comentaris:

  1. Per un cop i sense que serveixi de precedent estic d'acord amb tots dos.

    ResponElimina
  2. Li recordo al senyor Monclús que una hipotètica divisió territorial en Vegueries no representa en cap cas l’ independència de Catalunya. Realment m’ha sorprès l’eufòria d’ERC de les TTEE mentre brindaven amb cava...

    ResponElimina
  3. Sr. Mc Calan, no entenc la seua tossuderia en negar la evidència de que a estes terres majoritàriaments estem a favor de la creació de les vegueries.
    No entenc per què, des de CiU es nega una oportunitat així amb la frasse que no diu res del "ara no toca" per a no haver de donar més explicacions. O és qu epotser no les poden donar? I no em vingue amb l'excusa de l'area metropolitana perquè no s'aguanta per cap lloc.

    ResponElimina
  4. Sra Nuria; no cal que entengui res, senzillament es la meva opinió, per cert, totalment independent del que es pugui dir en altres formacions politiques. Però deixi’m dir-li que per expressar la meva opinió no cal que s’estripi el vestit.
    Cordialment

    ResponElimina
  5. Proposa des d'aquesta tribuna pública que l'alcalde de Lleida (senyor Ros) i altres defensors de les provincies facin al senyor Mc Calan "provincialista de pro" i li facin un homenatge públic a la seva tossuderia....

    ResponElimina
  6. Sr. Mc Calan,
    la seua opinió serà tot lo independent que vulgue però no deixa de ser curios que sempre coincideixe amb la de convergència. Més que una opinió independent pareix "la voz de su amo"

    ResponElimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. La vida tiene sorpresas, sorpresas tiene la vida…

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta