27 de juny del 2011

Pesca Ràpita tanca les botigues de la Ràpita i Tortosa


La Confraria de Pescadors Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita ha decidit tancar les dues botigues de Pesca Ràpita que actualment té a Sant Carles de la Ràpita i a Tortosa. Segons ha informat Ràdio Ebre aquest dilluns, la decisió es va prendre el passat 11 de juny, a causa de les pèrdues que generaven els dos establiments.

La peixateria de la Ràpita va obrir al 2007, mentre que la botiga de Pesca Ràpita a Tortosa ho va fer al 2008. Durant els últims dos anys, la junta de la confraria de pescadors havia estudiat la possibilitat de cedir la gestió de les dues botigues a una empresa. De fet, fa setmanes que a la botiga de Tortosa hi havia cartells en què s’anunciava la voluntat de traspassar la peixateria. Però, finalment, ha optat per tancar les dues botigues de Pesca Ràpita. Tanmateix, Pesca Ràpita seguirà venent peix fresc i marisc a majoristes i també a particulars a domicili, a través del seu web a internet. A més, la confraria està negociant amb Simply perquè el peix i els productes de Pesca Ràpita tinguin presència a les seues grans superfícies.

Imatge: Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta