20 de juny del 2012

Alfons Montserrat reclama a l'oposició d'Alcanar que el deixen governar en minoria



L’alcalde d’Alcanar, Alfons Montserrat, ha assegurat aquest dimecres que la intenció del grup municipal d’Esquerra és seguir governant en minoria la resta del mandat, i assolir acords puntuals amb els grups de l’oposició. De fet, Montserrat es troba governant en minoria des del passat 31 de maig, quan els tres regidors del PSC van sortir del govern per forçar un debat sobre les mesures urgents que Alcanar necessita emprendre per ajudar la població a sortir de la crisi. En aquest sentit, l’alcalde canareu ha assenyalat que ja han iniciat una ronda de contactes amb la resta de grups de l’Ajuntament, ja que la seua intenció és que Esquerra puga seguir governant i arribant a acords puntuals amb l’oposició. Montserrat ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, tot i que ha reconegut que també preveu l’opció que el PSC, Convergència i Unió i el Partit Popular acaben presentant una moció de censura.

De fet, en el mandat anterior Esquerra havia estat governant durant un any i mig amb només quatre regidors, mentre que ara en té vuit. Però Montserrat ha anat més enllà, i ha explicat que Esquerra va optar per pactar amb el PSC, després de les eleccions del 2011, perquè abans de les municipals ja hi havia rumors a Alcanar d’un possible acord de la resta de partits per aïllar els republicans i deixar-los fora del govern. Així, l’alcalde ha afirmat que les reunions entre el PSC, Convergència i Unió i el Partit Popular no van parar després de les eleccions, fins i tot mentre els socialistes estaven dins del govern.

Amb tot, Montserrat ha reiterat que la relació amb el PSC era bona, i que no entén els motius que van portar els tres regidors socialistes a sortir del govern. Així, l’alcalde ha afirmat que les mesures anticrisi proposades pel PSC només les ha conegut després del trencament del pacte de govern, i que per tant la crisi ha estat “una excusa” per poder passar a l’oposició. Finalment, l’alcalde ha afirmat que espera que, si els tres grups de l’oposició no són capaços de posar-se d’acord per fer una moció de censura i governar, com a mínim no posen pals a les rodes i deixen governar Esquerra en minoria.

Finalment, l’alcalde d’Alcanar ha remarcat que confia en la paraula del portaveu del PSC, Ricard Bort, que va assegurar que no estan negociant una moció de censura. Però Montserrat ha precisat que dins del grup socialista hi ha diferents sensibilitats sobre aquest tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta