13 de novembre del 2013

Alcanar demana l'anàlisi de les taques fosques apargudes al mar durant la injecció de gas al Castor

ALCANAR (Montsià).- L'Ajuntament d'Alcanar ha demanat un control periòdic de les taques que han aparegut al litoral, i que podrien haver estat provocades pel projecte Castor. Segons una nota difosa aquest dimecres per l'Ajuntament canareu, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) valorarà la necessitat de realitzar anàlisis de l’aigua. En aquest sentit, la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme ja ha tramès a l’ACA la sol·licitud presentada per l’Ajuntament d’Alcanar, en què es demana l’anàlisi periòdica de l’aigua del litoral costaner, arran de les taques detectades "com a conseqüència dels treballs d’injecció de gas a la plataforma marina del projecte Castor".

Segons les mateixes fonts, la Policia Local d’Alcanar va redactar, al mes de setembre, pesset un informe on s’assenyalava que en les mateixes dates en què es van realitzar els treballs d’injecció de gas es van detectar una sèrie de taques fosques a prop de la costa, "possiblement procedents dels treballs de la plataforma marina". En aquest sentit, el consistori canareu lamenta "els perjudicis que el projecte Castor pot provocar per al sector de la pesca i per als recursos naturals de la zona, així com a la imatge turística del municipi".

Imatge Arxiu ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta