13 de novembre del 2013

En llibertat amb càrrecs tres detinguts per robar en pisos nous deshabitats de l'Aldea

L'ALDEA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra ha detingut tres homes per robar en un bloc de pisos de nova construcció a l'Aldea. Els detinguts van ser enxampats 'in fraganti' dins d'un pis, amb motxil·les carregades d'aixetes i cablejat elèctric que havien arrencat de la instal·lació de l'habitatge. Els fets van tenir lloc aquest diumenge 10 de novembre. La policia va rebre l'avís, cap a les cinc de la tarda, que diverses persones havien entrat en un edifici nou i deshabitat. Els agents van veure a fora un vehicle on un dels lladres esperava i vigilava la zona, mentre els altres eren a dalt del pis. La policia va trobar-se la porta de l'immoble forçada i va enxampar els dos homes mentre s'enduien el material.

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració d'agents del Cos de Vigilants Municipals del municipi, van detenir els tres homes com suposats autors d'un robatori amb força. Els detinguts, dos de nacionalitat francesa i l'altre espanyola, amb edats compreses entre els 31 i 33 anys i tots amb domicili a França, van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa, que va decretar la seua llibertat amb càrrecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta