13 de novembre del 2013

Dalmau (PP) proposa més control municipal a les cases del nucli antic de Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).-  El portaveu del grup municipal del Partit Popular (PP) a Tortosa, Xavier Dalmau, ha afirmat aquest dimecres que l’Ajuntament no està fent tot el que hauria de fer per evitar l’ensorrament de les cases al nucli antic. Dalmau no ha compartit amb el PSC la petició de dimissió a l’alcalde per la gestió de les cases en estat de ruïna al sector del Garrofer; però ha assenyalat que l’Ajuntament hauria de tenir un pla d’actuació i destinar recursos tècnics, econòmics i humans a la millora del nucli històric. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, el portaveu del PP ha recordat que Tortosa és una ciutat amb molts habitatges antics, i que caldria fer un control més important de la situació de les cases. De fet, Dalmau ha coincidit amb Iniciativa-Entesa per Tortosa a l’hora de reclamar un pla local d’habitatge i un programa de rehabilitació del nucli antic.

En aquest sentit, Dalmau ha afegit que l’alcalde hauria de donar explicacions al ple, sobre les causes de l’ensorrament de les tres cases del sector del Garrofer, que l’Ajuntament estava enderrocant subsidiàriament. D’altra banda, en la mateixa entrevista, Dalmau ha lamentat la situació de l’estadi municipal, amb les obres de les piscines aturades des de fa més de dos anys. El portaveu del PP ha assenyalat que Bel no està complint el seu compromís electoral, i que el complex d’aigües va ser un error “molt greu” de l’Ajuntament. De fet, ha dit que és el projecte ha resultat “un nyap” per a Tortosa.

Finalment, Dalmau ha reconegut que li agradaria repetir com a candidat del PP a Tortosa, tot i que el regidor independent ha afirmat que acceptarà el que li finalment li diga el partit. En tot cas, l’actual portaveu ha deixat clar que repetiria com a cap de llista sempre que el PP preparés un projecte polític que permetés tenir un paper important en la governabilitat de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta