13 de novembre del 2013

Ferran Bel 'anima' els militants socialistes a votar Enric Roig com a alcaldable del PSC a Tortosa



TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha replicat aquest dimecres amb contundència el regidor del PSC, Enric Roig, qui aquest dimarts va demanar la seua dimissió arran de la polèmica per la gestió de les cases en estat de ruïna del sector Garrofer, al barri de Santa Clara. Bel ha acusat Roig d'utilitzar la persona de Ferran Bel i la figura de l'alcalde de Tortosa per fer campanya de cara a les primàries del PSC de la propera primavera, de les quals n'ha de sorgir el candidat socialista a l'alcaldia per les eleccions del 2015. En aquest sentit, Bel ha afirmat amb cert sarcasme que Enric Roig "és el seu candidat". De la mateixa manera, Bel ha volgut recordar l'etapa d'Enric Roig com a director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), un càrrec del qual va haver de dimitir després que la Generalitat obris una investigació sobre els comptes de l'ens. Bel ha assenyalat que a diferència del cas de Roig, a ell ningú del seu partit li ha demanat la dimissió.

D'altra banda, Bel ha encoratjat Roig a seguir les regles democràtiques i presentar una moció de censura, si considera que l'alcalde de Tortosa no ha actuat correctament. En aquest punt, Bel ha insistit en què l'esfondrament de les cases del sector Garrofer ha estat un accident laboral, ja que aquest es va produir fruit de l'execució de l'obra. Segons Bel, la seva prioritat ara per ara és que les catorze persones desallotjades dilluns puguin tornar a casa al més aviat possible. De fet, l'alcalde de Tortosa ha explicat que s'està pendent de reparar la màquina, malmesa en l'esfondrament, necessària per continuar els treballs. Pel que fa a la dona ferida, la veïna ha estat donada d'alta de l'hospital Verge de la Cinta aquest mateix dimecres.

Via Canal 21 Ebre 

7 comentaris:

  1. Jo crec que Roig val molt, lo que en un món tant ple de trampossos és difícil que sorti viu, perquè per mí és massa bona persona.

    ResponElimina
  2. ...por eso, le paso lo que le paso, despues de pasar pelas al alcalde de entonces, para costear unos Renacimientos, el alcalde para quitarse las "manchas", lo ceso, y el pobre muchacho, tubo que ir al sicologo o siquiatra, y despues iba por la calle que hacia pena verlo, miraba por todas las esquinas, miraba siempre atras...en fin a mi me hacia compasion, y el alcalde mas macho no podia ir...una cosa parecida le paso a una pobre chica, que estaba de concejala de fiestas, y tenia que ir a los proveedores y se les arrodillaba llorando, para que les sirvieran a nuestro ayuntamiento, sino pagaria el pato ella de todo, y al final el alcalde tambien la ceso, y el tan campante...y cuando perdio, se dejo al partido local y se fue fuera de Tortosa...¡y socialistas, no me lo discutais!...porque se muy bien lo que estoy diciendo...

    ResponElimina
  3. Bé, diu el Sr. Bel que el Sr. Roig és un voltor. Amb aquestes noves declaracions, com es comporta Bel? Com un paloma de la pau cagadora? Com un "gallito" de pelea? Perquè va tant de xulo i prepotent? Que ho té tot net i endreçat a la ciutat? Quines inseguretats amaga? A quines empreses assessora la seva empresa d'economistes? El nou cacic de Tortosa? Això li ensenyen a la cadireta de senador de Madrid?

    ResponElimina
  4. M'ho has tret de la boca, canalero. O m'has copiat ? he he
    lliure de drets d'autor
    ( entre altres coses perquè la foto de l'alcalde es d'una captura de Canal 21 ;-) )

    ResponElimina
  5. Per si no quedava prou clar: captura....de pantalla d'un vídeo de Canal 21 "

    ResponElimina
  6. Com quasi sempre, prepotència i més prepotència ...

    I SEMPRE intentant desqualificar als que no pensen com ell ...

    Que el Sr. Fer-ho Bé no va demanar moltes vegades la dimissió del Sr. Sabaté ???... I quantes mocions de censura va presentar ???...

    Una cosa que li agrairíem molt els que no sóm de la seva corda és que no ens dóne tantes llissons de democràcia, que la guardi pel seu partit i que eduqui als seus companys, a veure si després de 30 anys de governar Catalunya fan una llei electoral adequada, entre altres coses perque també els "seus" puguin triar el seu cap de llista i no vingui imposat de Barcelona amb dedocràcia, com fins ara ...

    ResponElimina
  7. Tot picabaralles i treure el pit per a veure qui és el més xulo!. Quan ha sentit la paraula dimisió al Sr Bel li han vingut tots els mals. Aquests sarcasmes i aquesta prepotència diuen molt poc de qui en teoria representa als tortosins. Vergonya se'n haurien de donar a l'Ajuntament de tenir un casc antic que cau a trossos, abandonant-lo a la seua sort. Només saben tombar cases i fer forats, barris històrics com el de San Jaume enderrocats i quasi bés destruits, forats i més forats(San Jaume, C de la Mercè...costa de Capellans) algu creu que una ciutat que cuida tan poc el seu patrimoni pot ser algun dia Patrimoni de la Humanitat?això si, de barallar-mos i de menysprear a qui no pensa com els qui manen per a això sempre hi ha temps. No és que el PSC sigue un exemple de transparència i de treballar bé, però el to de les paraules del Sr Bel és d'una prepotència i intolerància ben patent. Més treballar i menys insultar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta