13 de novembre del 2013

La nova regulació urbanística de masets i cases de camp, en vigor abans de l'estiu




TORTOSA (Baix Ebre).- La Generalitat preveu aprovar definitivament el Pla director urbanístic de les construccions agrícoles i ramaderes abans de l'estiu. El director general d'Urbanisme, Agustí Serra, ha explicat que ja s'ha consensuat una proposta i que s'està en la fase final de la redacció del pla director, amb l'objectiu que al gener del 2014 la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre pugui aprovar-lo inicialment. El pla possibilitarà la construcció dels anomenats masets amb una superfície màxima de 60 metres quadrats, i es reconeixerà l'ús agrícola així com el seu caràcter lúdic i d'esbarjo que tradicionalment han tingut. Serra s'ha mostrat satisfet per desbloquejar un pla director important pel territori, i que feia massa anys que s'estava treballant.

Una altra de les propostes que s'ha consensuat és la vinculació de les casetes de camp amb la finca. Primer es feia sobre una superfície mínima de la finca i ara es vincularà a la unitat mínima de conreu, ja sigui de secà o de regadiu. D'altra banda, Urbanisme va aprovar definitivament la modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Tortosa que permetrà l'ampliació de la indústria Celulosa de Levante del 170.634 metres quadrats als 229.708 metres quadrats.

Via Canal 21 Ebre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta