26 de febrer del 2015

Una dona morta i dos ferits greus en un xoc frontal entre dos vehicles a l'Ampolla


L'AMPOLLA (Baix Ebre).- Nova víctima mortal a la carretera N-340 al seu pas per les Terres de l'Ebre. Una persona ha mort i dues més han quedat ferides de gravetat aquest dijous al vespre en un xoc frontal entre dos vehicles a l'N-340 a l'Ampolla, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït al voltant de dos quarts de set del vespre al quilòmetre 1.101 on, per causes que es desconeixen, els dos vehicles han col·lidit frontalment i els seus ocupants han quedat atrapats a l'interior dels vehicles. Segons indica el Servei Català de Trànsit, de moment es confirma la mort d'una dona i dos ferits de gravetat.

Els ferits són el conductor del turisme on viatjava la víctima i ha estat traslladat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, mentre que el conductor de l'altre vehicle ha estat evacuat al mateix hospital amb pronòstic reservat. Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra. L'accident ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles. / ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta