4 de novembre del 2015

Els veïns d’Ulldecona podran escollir a què es destinen 100.000 euros del pressupost


ULLDECONA (Montsià).- L’Ajuntament d’Ulldecona ha posat en marxa aquesta setmana una de les mesures previstes dins el procés participatiu per l’elaboració dels pressupostos municipals. En concret, l’elecció final d’una inversió de 100.000 euros. Per les cases d’Ulldecona i barris s’ha repartit una butlleta informativa que s’ha d’omplir i retornar a l’Ajuntament o també via web. Les actuacions entre les que es pot elegir són la urbanització del Passeig de la Via, l’arranjament de voreres i supressió de barreres arquitectòniques, la senyalització d’itineraris saludables i instal·lació de mobiliari esportiu pel terme municipal, la construcció de més illes de contenidors soterrats o l’adeqüació del pavelló multiusos com a centre cívic. La idea és que en propers exercicis siguin els veïns els que elaborin la llista de propostes per elegir a que es destinen part dels pressuposts municipals.

D’altra banda, el ple de l’Ajuntament d’Ulldecona va aprobar, per unanimitat, el projecte d’adequació de l’accés a l’Abric VIII. Aquest forma part del conjunt patrimonial situat a la vora de l’ermita de la Pietat i es poden visualitzar un total de 38 figures. Actualment les pintures d’aquest abric estan protegides per una reixa que restringeixen l’accés al mateix. La nova actuació que ara es preveu permetrà incorporar aquest abric en les visites guiades que es fan al conjunt patrimonial de l’art rupestre d’Ulldecona, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, amb totes les condicions de seguretat necessàries. La Comissió Territorial de Patrimoni de les Terres de l’Ebre ja va aprovar el projecte i, segons va explicar al ple l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ja s’ha demanat una subvenció al propi departament de Cultura, per poder executar una primera fase d’aquest projecte, que ascendeix a un total de 60.000 euros./ Via Canal 21 Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta