4 de novembre del 2015

La Marató de Donació de Sang torna a la Ràpita amb el repte de superar els 500 donants

 


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Sant Carles de la Ràpita ja ho té tot apunt per rebre la 4a Marató de donació de sang, que se celebrarà aquest proper dissabte 7 de novembre al pavelló firal, a partir de les 9 hores i durant dotze hores de forma ininterrompuda. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, compta amb la implicació de l’Ajuntament de la Ràpita, l’Associació de Donants de Sang del Montsià i la Unió de Comerç Rapitenc. En aquest edició, la Marató de la Ràpita compta amb un innovador cartell amb la presència i el simbòlic llagostí. I és que enguany coincideix amb la celebració de la Diada del llagostí. Un altra de les novetats és que les escoles del municipi s’han sumat a la iniciativa amb el projecte d’aprenentatge Escola d’Herois, del Banc de Sang i Teixits.

La coordinadora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i els Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, ha destacat que la Marató de Donació de Sang és un dia de festa que s’intenta fer atractiu amb activitats i diversos refrigeris per atreure el major nombre de donants possible.

L’any passat es va aconseguir un èxit de participació al municipi amb 500 donants, i 434 donacions efectives. Una xifra que el Banc de Sang i Teixits es proposa superar en aquesta 4a Marató de la Ràpita.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat que cada dia calen 1.000 donacions per atendre les necessitats dels malalts i ha fet una crida a la participació. Pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, tingui més de 18 anys, pesi 50 quilos o més i, en cas de ser dona, no estar embarassada. / Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta