3 de novembre del 2015

Móra la Nova inicia els tràmits urbanístics per poder construir el nou institut escola a la zona del Comellar


MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’Ajuntament de Móra la Nova ha iniciat la modificació urbanística de 9.000 metres quadrats situats entre el polígon dels Aubals i la zona del Comellar i catalogats com a zona verda, per reconvertir-los en zona d’equipaments. Aquest canvi es realitza, segons ha explicat l’alcalde, Francesc Moliné, “per tal de poder ubicar en aquest espai el nou institut escola 3 d’abril, ja que els terrenys que ja té l’Ajuntament per aquesta obra no convencien a la comunitat educativa". "Estan massa prop de la C-12, de la rotonda del Mas de la coixa, en desnivell i prop d’un petit barranc. En canvi, els nous terrenys estan en una zona molt tranquil·la, plana, propera a la llar d’infants, cosa que ens permetrà agrupar els nostres equipaments educatius, i el més important, el canvi ha semblat molt bé a Educació”, ha afegit.

ERC, membre majoritari del nou equip de govern, no veia bé els terrenys que l’anterior govern proposava per al nou institut, ubicats prop de la C-12 i del Mas de la Coixa, i per això en entrar al govern va començar la cerca d’uns nous terrenys. “Des d’Esquerra sempre havíem apostat per la zona del Comellar i com l’anterior equip de govern no havia fet cap pas per poder cedir els terrenys triats a Educació això ens ha facilitat millorar la proposta”. Moliné ha recordat que precisament pel fet que l’anterior equip de govern no va cedir els terrenys a Educació “es perdran els 200.000 euros que vam aconseguir introduir als pressupostos d’enguany de la Generalitat per tal que Educació redactés el projecte del nou institut”. La proposta per iniciar la modificació urbanística a la zona del Comellar va rebre el vistiplau dels dos partits al govern, ERC i PSC, i els vots en contra de CiU, a l’oposició, en la sessió plenària del passat dijous. / Imatge Sirga Comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta