16 de febrer del 2008

Un conductor perd el control i cau des del pont de l'Estat a Tortosa

Un any després de l'eliminació de les barreres de seguretat del pont de l'Estat, un conductor va perdre ahir el control i va estimbar el seu cotxe contra la barra cilíndrica i la barana de la rampa d'accés. De fet, la força de l'impacte va trencar la barra i la barana, i el cotxe va caure des d'una altura d'1,80 metres. El conductor del vehicle va resultar il·lès, però tant el cotxe com un altre vehicle, estacionat al carrer Pintor Gimeno, van patir desperfectes considerables. Segons fonts municipals, els fets van produir-se poc després de tres quarts de dues de la matinada, per un excés de velocitat i pel fet que el ferm estava mullat per la pluja. La policia local va realitzar un test d'alcoholèmia al conductor, que va donar negatiu. Ja al matí, la brigada municipal va retirar la barra i la barana trencades, i els operaris van col·locar unes tanques provisionals. Carreteres va eliminar les barreres de seguretat del pont de l'Estat el novembre del 2006, i després d'estudiar diferents solucions va optar per instal·lar només una barra cilíndrica al revolt de la pujada de la rampa d'accés al pont des de la zona centre, per protegir els vianants.

El Punt (16-Febrer-2008)

Més informació:
-Carreteres substitueix les barreres de seguretat del pont de Tortosa
-Preocupació per la desaparició de les tanques a les rampes d'accés del pont de Tortosa
-Tortosa hauria de conservar algun tipus de barana a les rampes del pont de l'Estat
-Carreteres comença la reforma de les principals artèries viàries de Tortosa

6 comentaris:

  1. En aquest punt s'hauria de fer alguna cosa, ja que són continues les in fraccions de trànsit.
    Les motos i cotxes que venen de Ferreries giren cap a baratijas, gent que s'incorpora al pont i gira cap a l'avinguda Generalitat, apart del excés de velocitat en que s’agafa aquesta revolt, sobretot per les nits.

    ResponElimina
  2. Cada vegada que passem amb el cotxet per aquí estem acollonits; alguna cosa s'hi hauria de fer per assegurar la seguretat dels vianants. Per exemple, s'hi podria posar algun alentidor o esquena d'ase.

    ResponElimina
  3. Com bon periodista que ets, per sort has escrit "els fets van produir-se ... per un excés de velocitat i pel fet que el ferm estava mullat per la pluja" ....... massa sovint sento a les noticies la frase "per culpa" de la pluja/boira/curva etc , quan en realitat rares vegades he vist que la pluja/etc causi cap accident, sino la "inadequada" conducció (normalment velocitat) per les condicions xx del temps o de la carretera.
    A Blogolandia van tallar un arbre en una curva tancada perque havia "causat" tantes accidents.

    ResponElimina
  4. brian, te'ns rao amb la teva apreciacio, pero, continuant amb la filamenta prima, voleu dir que el cotxe va caure des del " pont de l'Estat" o des de la rampa d'acces?

    ResponElimina
  5. De totes maneres cal una sol.lució ràpida i efectiva per tal d'evitar que la pròxima vegada no sigue algú de natros el que quede atrapat baix d'algun cotxe! És del tot increible que tinguem un tram com aquest (amb la densitat de tràfic que hi ha) totalment desprovist de qualsevol mesura de seguretat pels vianats. Com sempre passa, quan a algú li toque la loteria tots a plorar i a fer-se la pregunta: per què no es va fer res abans per evitar-ho?

    ResponElimina
  6. Sort que no era de dia i que no passava ningú per allí. No sé qui va tenir la brillant idea de dixar allò sense tanques.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta