18 de febrer del 2010

ICV rebutja que el carrer del Vall tingui les mateixes voreres elevades que el carrer Bisbe Aznar

El portaveu d'ICV a l'Ajuntament de Tortosa, Jaume Forcadell, va anunciar ahir que ha presentat una queixa al defensor del ciutadà, després que el govern de CiU i ERC haja ignorat la seua oposició a les noves voreres amb elevacions del carrer del Vall. Fa uns dies, el consistori ha tret a concurs les obres de reforma del carrer del Vall, amb un pressupost de més de 797.000 euros. Forcadell critica que el nou carrer no hauria de tenir les mateixes vorades elevades que també s'han instal·lat al carrer Bisbe Aznar, ja que representen un perill potencial «per a vianants, ciclistes i motoristes», al marge d'altres criteris, com l'estètic o el patrimonial. Les vorades elevades es van instal·lar perquè els conductors no poguessen estacionar damunt de les voreres.


Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 18-02-2010 Pàgina 9

+Més informació:
-[Document] Carta de Jaume Forcadell (ICV) al defensor del ciutadà de Tortosa
-Les obres del carrer del Vall de Tortosa duraran nou mesos

3 comentaris:

  1. No se si el camí es presentar una petició al defensor del ciutadà, però des del dia que vaig veure les voreres del carrer Bisbe Aznar vaig creure que eren un perill i ja conec una senyora gran que ha caigut per culpa de les vorades. Així que el meu recolzament a l'iniciativa de Forcadell.

    ResponElimina
  2. Sempre ho he dit, i ara també, mani qui mani. El qui finalment ho autoritza es el govern, evident, però el que ho dissenya, projecta i proposa no és un arquitecte o algun tècnic amb els seus estudis corresponents?. Que no sigui el mateix que va dissenyar les rajoles de la Plaça d'Alfons.
    Per altra banda, això que un grup hagi de presentar una queixa davant el defensor del ciutadà perquè el govern no ha estimat el seu posicionament, no ho entenc, sempre estaríem igual, no?. A no ser que Forcadell estigui influenciat per la gestió exitosa del Sr. defensor que, com va explicar a la radio al mes de mandat, havia aconseguit davant la reclamació d'una persona que havia estat atracada pel carrer per falta de llum, que, elevada la reclamació al regidor corresponent, aquest ho va solucionar.
    Ja esta be, ja que no es fa cas al Sindic de greuges que s'en faci al defensor del ciutadà, encara que sigui quan informa sobre on falta una bombilla.
    Oh, i ho va dir tot convençut, com si la seva funció fos aquesta. Que no hi han regidors, adjunts, funcionaris, brigada?. Al menys en aquest cas, pel que sembla, del cost no ens en podem queixar.

    ResponElimina
  3. Evidentment hi han sensibilitats diverses sobre els "urbanistes" tortosins.
    Com a ciutadà opino que les voreres així son punxes on només cal que hi hagin desgraciats,o jugadors del barça, que es lesionen. Després qui reclama?
    Que posen boles!
    Lo que, ves per on, son més cares i igual se les emporten els turistes.
    "Urbanistes"!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta