8 de febrer del 2010

Pas de vianants ocupat per quatre vehicles a Ferreries

El pas de vianants de la cruïlla del carrer Alcanyís amb el carrer Tarragona és un dels punts negres de la mobilitat al barri tortosí de Ferreries. En primer lloc, perquè està força despintat i és difícil identificar-lo, si no fos perquè hi ha un semàfor que regula el pas dels vianants i el pas dels vehicles. Però sobretot, perquè ha esdevingut una zona d'aparcament irregular, ocupada sovint per conductors incívics. La imatge que il·lustra aquest apunt és d'aquest mateix matí, cap a les 11.30 hores. Hi ha fins a quatre cotxes ocupant el xamfrà, sense comptar amb un vehicle que esta fent una maniobra de càrrega i descàrrega, i que a més dificulta el gir dels cotxes que van en direcció a l'avinguda Colom. Els vianants havien de passar, com podien, entre els vehicles, però no hi havia espai perquè pogués travessar el pas zebrat algú amb cadira de rodes o amb un cotxet infantil. El conductor d'un dels vehicles tot terreny que hi havia estacionats incorrectament era al supermercat per comprar-se l'esmorzar, ja que just després ha sortit de l'establiment amb una bossa de paper del forn de pa. L'altre tot terreny estava conduït per una dona que també ha marxat al cap d'uns minuts. Però la sensació és que l'Ajuntament de Tortosa no acaba de resoldre l'incivisme d'alguns conductors en aquest punt negre, tot i la campanya de multes que va fer-se durant l'any passat en aquesta zona de Ferreries

+Més informació: 
-La grua municipal de Tortosa ha actuat menys durant el 2009
-La policia de Tortosa posa multes amb PDA
-Un pas de vianants que és aparcament

13 comentaris:

  1. només caben 4 cotxes als pasos de vianants a Ferreries!?
    vinga, que al Temple sabem més ;)

    ResponElimina
  2. Pot ser si haguesen deixat la Plaça Pius XII amb cuatre plaçes d'aparcaments,aquests cuatre cotxes no estarien fent nosa.Pot ser si al barri hi hagues un Parquin com Deu mana,aquests cuatre cotxes no estarien fent nosa.Pot ser si la Clinica l'Aliança tingues un parquin pel malats,i no per cuatre metges del seguro..bla,bla,bla

    ResponElimina
  3. Pot ser si haguesen deixat la Plaça Pius XII amb cuatre plaçes d'aparcaments,aquests cuatre cotxes no estarien fent nosa.Pot ser si al barri hi hagues un Parquin com Deu mana,aquests cuatre cotxes no estarien fent nosa.Pot ser si la Clinica l'Aliança tingues un parquin pel malats,i no per cuatre metges del seguro..bla,bla,bla

    ResponElimina
  4. Discrepo radicalment, Mini Me, tu pots tindre una certa legitimitat moral d'aparcar malament per culpa de no hi haure alternativa, però nomes quant la teva acció incorrecta no moleste en absolut a altres usuaris de la via o vianants. Crec.

    ResponElimina
  5. A veure,que jo no vaig a comprar el pa amb cotxe,es mes per mi els cotxes podrien estar tots al fons del riu (es una figura literaria) el que vull dir es que a Ferreries no hi han places d'aparcament dignes,i les poques que hi habien,de lliures,han desaparegut.Per altra banda,sr Gustau,pot sortir a fer fotos "denuncia" de las mini places que han deixat molt a prop de casa seua,ideals per un MiniMi
    com jo.

    ResponElimina
  6. Pensen pintar algun dia els passos de vianants del carrer Bisbe Aznar? Els que anem a peu, a la plaça del Paiolet ens la juguem tots els dies.

    ResponElimina
  7. Em sembla que hi ha algú d'interessat en impedir que s'aparqui en aquest pas de vianants en concret. No és el primer cop que veig aquesta foto/denúncia (en diferents cotxes, és clar)en aquest blog.. No vas mal encaminat, Mini Me, en el teu darrer comentari.
    Posats a fer fotos, perquè no es fan fotos de TOTS els passos de vianants "violats"?? Sempre ha de sortir aquest pas en concret?? I perquè no surt el pas de vianant de davant casa meva??
    Ai, ai, ai....

    ResponElimina
  8. Quin és el pas de vianants de davant de casa teua, company?

    ResponElimina
  9. ja que tornem a parlar de incivisme i falta de responsibilitat dels conductors, aprofito:
    us heu fixat que cada dia més i més gent surten malament , causant perill pels altres conductors, del Carrefour i MacDonalds. Del Carrefour , basicament no es pot sortir per la rampa del pont; pos, cada dia en surten un munt (per no parlar dels que creuen la linea continua per entrar des del pont conduint en direcció oest).
    Del Mac, si que pots sortir al pont pero has de girar a l'esquerra, no creuar linea continua per anar a l'esquerra. pos, cada dia , un munt.

    lo pitjor de tot, que cada dia ho faci més gent, no menys.

    ResponElimina
  10. Si he comentat el "pas de vianants de davant casa meva" ha estat per no citar-ne un dels molts passos de vianants que actualment es veuen infringits a la nostra estimada ciutat.
    Era un mer exemple, sr. Gustau. Tot i que si té algun interés especial en saber-ho, i em diu el motiu, li diré amb molt de gust però ja en versió privada.
    Que tingui un bon dia, sr. Gustau!

    ResponElimina
  11. "Del Mac, si que pots sortir al pont pero has de girar a l'esquerra"

    volia dir dreta, evidentment.

    a mi m'interessa que no es aparqui damunt de cap pas, pero ja em va bé que Gustau ens dona aquest coma exemple.

    ResponElimina
  12. I Au!, tu i tothom que ho cregui convenient pot enviar-me aquest tipus de denúncies o altres incidències de la via pública al correu electrònic marfanta@marfanta.com. Les atendrem degudament.

    ResponElimina
  13. Ho tindré en compte. Ah! i per cert, felicitats pel seu blog. El trobo molt enriquidor i útil.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta