22 de març del 2007

La crisi d'ERC a Tortosa culminarà avui amb la dimissió de l'executiva local

El partit dóna suport a Forés i estudia nomenar una gestora

El president d'ERC a Tortosa, Pantxo Martorell, i cinc membres més de l'executiva local presentaran avui la seua dimissió, per les greus discrepàncies que mantenen amb el cap de llista, Ricard Forés. De fet, l'alcaldable té el suport de la cúpula del partit, que podria nomenar una junta gestora i que ja ha previst fer una assemblea de militants el pròxim 31 de març.


A més de Martorell, avui també dimitiran la secretària d'organització, Caritat Garcia-Celma; el secretari de finances, Jordi Moreso; la secretària d'imatge i comunicació, Pepi Sanz; la secretària d'acció social, Pili Panisello, i el regidor Salvador Peiró. En canvi, per no vulnerar els estatuts del partit, el portaveu del grup municipal d'ERC, Lluís Martín, no deixarà l'executiva local, tot i que també dóna suport a la decisió de Martorell. «No és convenient ni necessari que ho faci», hi va afegir Martorell abans de precisar que no havia obligat ningú a presentar la dimissió en bloc. Per la seua banda, Garcia-Celma va explicar que ja han rebut la carta de la convocatòria per a l'assemblea de militants, que l'alcaldable Ricard Forés ha forçat per destituir-los. Forés, amb qui El Punt no va poder contactar ahir, té el suport del 25% dels militants.

El Punt (22-Març-2007)


Per saber més:
-El president d'ERC a Tortosa dimiteix per les discrepàncies amb Forés per la candidatura
-El cap de llista d'ERC a Tortosa i un 25% de la militància demanen la destitució de l'executiva local (El Punt)
-Els dos sectors d'ERC de Tortosa s'enfronten pels quatre primers llocs
-El desacord per la llista d'ERC a Tortosa força una assemblea de militants
-«Tortosa necessita un canvi, però tinc moltes reserves de governar amb CiU»

13 comentaris:

  1. Ei!! convergens units, no dieu res d'aixo, es clar per no crear mals rotllos amb un posible pacte post-part, no osais dir res.

    ResponElimina
  2. com sabeu que té el recolzament del 25%,si no s'han fet votacions ni eleccions dintre del partit, ni cap assemblea, resultarà que alguns saben el recolazament sense preguntar-ho

    ResponElimina
  3. El disseny preconcebit de més enllá, va agafant forma...

    ResponElimina
  4. Resultarà que se sap que Forés té el suport del 25 % dels militants perquè s'han presentat signatures per convocar l'assemblea? Sí, lo 25% hem signat, o més del 25%?

    ResponElimina
  5. Llegir www.reagrupament.cat

    ResponElimina
  6. vaya con lo xiquet. SI algú no està d'acord amb ell pos lo fot fora i prou. M'agrada aquesta democràcia d'ERC.

    ResponElimina
  7. Crec que es interessaant l'analisi d'al-Turtusí. entendreu moltes coses!!!

    ResponElimina
  8. Que fort el tema d'ERC. Martin Santos i els seus amics voten a favor de Forés perquè no surti Monclús, i ara que Forés no compta amb ells perquè vol fer una llista decent s'empreneyen i dimiteixen amb l'excusa de que Forés pactarà amb el PSC. Que algú m'expliqui si la política no es mou per interessos, no Sr. Martín Santos? O és que les seves "miradetes" amb el Sr. Ferran Bel no són sospitoses?

    ResponElimina
  9. Que fort el tema d'ERC. Martin Santos i els seus amics voten a favor de Forés perquè no surti Monclús, i ara que Forés no compta amb ells perquè vol fer una llista decent s'empreneyen i dimiteixen amb l'excusa de que Forés pactarà amb el PSC. Que algú m'expliqui si la política no es mou per interessos, no Sr. Martín Santos? O és que les seves "miradetes" amb el Sr. Ferran Bel no són sospitoses?

    ResponElimina
  10. Demà Carretero va al Bernabeu, ja, ja,ja...

    ResponElimina
  11. a 6:04
    lo de decent ho dius tú, no? per què, noi o noia, no en tens ni idea.

    ResponElimina
  12. bueno, que fort lo de fores que pacta amb Martin santos per fotre fora monclús i quan li toca pagar el peatge no compleix la promesa i s'ho queda tot!

    ResponElimina
  13. Forés ha trait a la gent que li ha donat suport. Este tio a més de no saber de que va no és de fiar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta